Tässä se nyt sitten on, monen vuoden saamattomuuden jälkeen yritän opetella tällaistakin. Milloin on itse pyöritellyt päässänsä ajatusta omasta blogista, milloin on kaverit painostaneet... Täällä pääsette seurailemaan mitä kaikkea voi neljän rasavillin poikalapsen yksinhuoltaja äippä ehtiä harrastelemaan ja värkkäilemään lasten hoidon ja töissäkäymisen ohella.

 

Ja jotta aloitus ei jäisi ihan ankeaksi jaaritteluksi pelkästään niin koitetaanpas sitten saada ihan oikeatakin sisältöä tänne aikaiseksi.

Viikonloppuna tuli pitkästä aikaa innostuttua koruja näpräilemään, kiitos siitä kummipojan äipälle joka kaiveli kätköistään kaikki heille turhat helmet, lukot, nirut ja narut ynnä muut asiaan kuuluvat härpäkkeet. Ja tällaisia sitä on tullut sitten väkästettyä.

 

Tässä on sekaisin Maikilta saatuja ja omista arkistoista kaivettuja.... lasia ja simpukanpalasia <3

 

 

Tähän on yhtäläillä päätynyt Maikilta saatua osaa sekä omista kätköistä kaivettuja, Edelleenkin lasia ja simpukanpaloi...

 

 

Tämäkin kokoelma saaduista ja omista arkistoista, lasia, lasia ja lasia....

 

 

saaduista & omista, tähän on lasin sekaan sotkettu muoviakin, ilmiselvästi pienille prinsessoille sopivaa =)

 

 

Tää onkin joku aikaisemmin valmistunut, puu ja lasihelmistä ja ristinä jadea...

 

 

Tähän onkin päätynyt pelkkiä muovihelmiä...

 

Taisi nyt kaikille tulla tässä kohdin selväksi että helmet ovat yksi paheistani... Nyt päätin jättää helmet hetkeksi rauhaan ja saada seuraavaksi aikaiseksi parittomalle sukalle parin, viimeinkin... katsotaan kuinka käy, sitä odotellessa voin koittaa päivitellä aikaisempia tuotoksia ja harrasteluita ja luonnollisesti turhanpäiväistä jaarittelua asiasta ja eritoten sen vierestä.