Se on taas se aika vuodesta kun ei täällä talossa tarkene enää mitenkään, vaikka kuinka tunkis puuta pesään minkä ehtii. Ei pysty ymmärtämään miten näinkin "uusi" (vm-83) talo voi olla näin kylmä :( vaikka kuinka olis edellisenä iltana lämmitetty, niin aamulla on enään 17 ja työpäivän jälkeen 15 sisälämpötila. Kuka kumma onkaan keksinyt noin hanurista olevan lämmityssysteemin kuin täällä talos. No, onpahan taas hyvä syy väkästellä ja värkkäillä hellan lämmityksen ohessa :)

 

Tänään tuli todettua, että pikkumiehen kaiks lämpimät välivaatteet on Hukka vieny. Se pahainen elikko, joka salaa vie täältä kaiken mahdollisen. Sukkien toinen pari on sen ehdotonta lempiruokaa =D Onneksi Hiippa tehtaalta oli jäänyt Fleeceä jäljelle niin ei tarvitse naperon viluissaan enään olla, sai haluamansa joulunvärisen paidan ja pöksyt ylleen =)

 

 

Ja kun noita karvakorviakin täällä jokunen elelee, ja toiset vähän vähemmän karvaisia, pittää niittenkin tarkenemisesta olla vähän huolissaan :) Tällä kertaa tehtiin pilkullisesta hausta ruudullinen, Ja tähänkin tehtiin vuori Hiippa tehtaan ylijäämä fleecestä.

 

 

Kyllä luulis kelpaavan karvakorvan nyt ulkoilla astetta asenteellisemmalla takilla =) täytyy vähän lämpimille keleille tehdä vähän lyhykäisempi malli ja vatsaläpällä, niin on sitten mukavampi kavereiden kanssa pihalla riekkua. Bootsit tuo kyllä vielä kaipais. Pitää alkaa suunnittelemaan :P

 

Huomiseksi voiskin taas keksiä jotain kivaa väkerrettävää, kun ei viimeaikoina olekaan tullut tehtyä oikein yhtään mitään ;)